Arkitekturtävling

Tyvärr INTE vårat hus! Bilden visar ett vanligt standard hus från A-hus.

Efter några dagars vila av både ömande knä och förkylning var det åter igen ut och köra på rullskidorna. Det blev ett fint pass där jag och Emil Brindbergs var ute och studerade husarkitekturen här i trakten. Men mest intressant var nog ändå när vi kikade förbi den plats där vi hade haft ritnings tävling på.

Under en lektion tidigare idag fick vi en uppgift om att i grupper inreda en tomtmark på bästa möjliga sätt. Uppgiften skulle vara en tävling som kunde leda till att det vinnande bidraget slutligen kunde bli byggt. Tomten var nämligen lokalt belägen och köpta av en annan lärare som ville ha nya friska ideér för sin nyinköpta tomt.

Personligen tyckde jag våran planskissen kändes ganska bra och ser spännt fram emot att få se ett liknande hus ploppa upp på platsen under nästa nästa år!! Spännande, spännande… :)

Skriv en kommentar

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>